Ciolacu: Vă garantez că nu vă fură nimeni identitatea

Publicat: 06 mai 2023, 20:30, de Mariana Olteanu, în POLITICĂ , ? cititori
Ciolacu: Vă garantez că nu vă fură nimeni identitatea

În drum spre o ședință de partid la sediul filialei social-democrate din Iași, președintele PSD Marcel Ciolacu a fost abordat de un grup de persoane. Cetățenii în cauză i-au cerut liderului PSD să se opună introducerii portofelului digital propus și să voteze împotriva oricăror proiecte care implică vânzarea activelor companiilor românești.

„Poporul nu vrea să mai daţi legi împotriva românilor. Nu vrem să aprobaţi portofelul digital. Nu vreau ca toate datele mele să fie trecute pe un card”, i-a spus o femeie lui Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a întrebat-o dacă are buletin.

„Păi am şi de aceea vă rugăm să respingeţi portofelul digital”, a continuat femeia.

„Vă garantez că nu vă fură nimeni identitatea„, a răspuns Ciolacu.

În cadrul unui eveniment public recent, un bărbat i-a cerut lui Marcel Ciolacu să se opună „legii vânzării activelor” din România. Marcel Ciolacu a răspuns afirmând că „nu se vinde nimic”.

Concomitent, un grup de membri nemulțumiți ai PSD l-au abordat pe Marcel Ciolacu și și-au exprimat nemulțumirea vis-a-vis de lipsa accesului la ședința de la sediul social-democrat.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a ajuns sâmbătă după amiază la Iaşi, el mergând mai întâi la Prefectură, unde a discutat cu prefectul judeţului, Bogdan Cojocaru, membru PSD, dar şi cu alţi fruntaşi social-democraţi.

Ulterior, preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu s-a deplasat pe jos către sediul PSD Iaşi, unde avea programată o întâlnire cu primarii PSD din judeţul Iaşi