Incendiu puternic într-un bloc din Brașov. Un bărbat a suferit multiple arsuri

Publicat: 10 mai 2023, 21:32, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Incendiu puternic într-un bloc din Brașov. Un bărbat a suferit multiple arsuri

Un incendiu violent a izbucnit într-un bloc din Brașov. Incendiul s-a soldat cu rănirea unui bărbat, care a suferit multiple răni. 15 persoane s-au autoevacuat din bloc.

Un apel la 112 semnala faptul că un incendiu a izbucnit pe balconul unui apartament situat la etajul 1 al unui bloc de locuinte, strada Hărmanului.

La scurt timp după apel, la fața locului s-au deplasat 2 echipaje de stingere, o autoscară si un echipaj SMURD.S-a intervenit prompt, astfel încât incendiul care se manifesta pe balconul locuintei a fost stins foarte repede, înainte de a extinde la întreaga locuință.

La vederea degajărilor de fum, 15 persoane s-au autoevacuat.

„În jurul orei 18.00 am fost anunțați de izbucnirea unui incendiu pe balconul unui apartament situat la etajul 1 al unui bloc de locuințe de pe str. Hărmanului. La fața locului s-au deplasat 2 echipaje de stingere, o autoscară si un echipaj SMURD. S-a intervenit prompt, astfel încât incendiul care se manifesta pe balconul locuinței a fost stins foarte repede, înainte de a extinde la întreaga locuință.” a declarat maiorul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

Proprietarul locuinței unde s-a declanșat incendiul a suferit escoriații la nivelul feței, la membrele superioare și o plagă la nivelul membrului inferior stâng. Acestuia i s-a acordat asistență medicală necesară iar ulterior a fost transportat la spital de către echipajul SMURD.

Cauza izbucnirii incendiului nu a fost stabilită până în acest moment.