Scandal uriaș la Steaua: Foștii mari campioni olimpici și mondiali obligați să dea mesaje de susținere pentru amatorii de la echipa de fotbal

Publicat: 21 mai 2021, 14:34, de Ion Teleanu, în SPORT , ? cititori
Scandal uriaș la Steaua: Foștii mari campioni olimpici și mondiali obligați să dea mesaje de susținere pentru amatorii de la echipa de fotbal
Razvan Stefan Bichir

La ora actuală, Clubul Sportiv al Armatei Steaua București este în pragul imploziei ca urmare a unei decizii aberante a noului comandant, colonelul Răzvan Ștefan Bichir.

Nemulțumire și umilință

Echipa de fotbal a CSA Steaua București va susține barajul de promovare în Liga a 2-a și, ca atare, toată conducerea clubului, în frunte cu Răzvan Ștefan Bichir, a intrat în fibrilație.

Dar ceea ce a tensionat foarte tare atmosfera în club a fost decizia comandantul Bichir, care le-a cerut imperativ tuturor foștilor și actualilor sportivi de la CSA Steaua și care sunt medaliați olimpici, mondiali și europeni să transmită mesaje de susținere pentru promovarea echipei de fotbal în Liga a 2-a.

Practic, marii campioni sunt obligați să transmită mesaje de susținere pentru niște amatori care au „topit” în acest sezon peste 1.000.000 de euro, în condițiile în care marii campioni n-au primit niciun sprijin de amatorii din fotbal.

Conflict deschis între Ogăraru și Oprița

Mai trebuie precizat că echipa de fotbal este antrenată de Daniel Oprița, care potrivit informațiilor noastre este remunerat cu vreo 5.000 de euro pe lună.

Chiar dacă va promova în Liga a 2-a, Daniel Oprița nu va fi antrenor pentru că în vară în expiră contractual și șeful secției de fotbal, George Ogăraru, nu-l mai dorește la echipă pentru că nu este primit la antrenamente și nici în vestiar de către Oprița.