Ludovic Orban făcut KO la Botoșani

Publicat: 15 iun. 2021, 11:55, de Ion Teleanu, în News , ? cititori
Ludovic Orban făcut KO la Botoșani
ORBAN-SOPTICA

În plină campanie electorală pentru șefia PNL, Ludovic Orban a primit o lovitură sub centură neașteptată la Botoșani.

La sfârșitul săptămânii trecute, Ludovic Orban s-a aflat la Botoșani pentru a lua pulsul organizației județene condusă de către deputatul Costel Șoptică.

Astfel, la întâlnirea cu activul județean de partid și oamenii de afaceri din zonă, Costel Șoptică a anunțat că PNL Botoșani îl susține pe Ludovic Orban pentru șefia PNL.

Numai că, imediat după anunțul lui Șoptică, senatorul PNL de Botoșani, Vasile Cristian Achiței, a declarat că el nu îl susține pe Orban, ci pe Florin Cîțu, și, totodată, a anunțat că va candida la șefia organizației județene PNL și „am de partea mea jumătate din membrii organizației pentru că vrem o schimbare la conducerea PNL”.

Ca atare, tot scenariul lui Șoptică de susținere a lui Orban a fost dat peste cap de anunțul lui Achiței, fapt pentru care a tulburat rău apele în rândul liberalilor din Botoșani, dar nici lui Orban nu i-a picat prea bine.

Trebuie precizat că senatorul Vasile Cristian Achiței provine din fostul PDL, fiind susținut de fostul edil al Botoșaniului, Cătălin Flutur, vărul baronului de Suceava, Gheorghe Flutur.