Ciolacu: PSD susține strângerea de semnături pentru un referendum de demitere a primarului Clotilde Armand

Publicat: 29 iul. 2021, 07:15, de Răzvan Zamfir, în ESENȚIAL , ? cititori
Ciolacu: PSD susține strângerea de semnături pentru un referendum de demitere a primarului Clotilde Armand
Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că partidul pe care îl conduce susţine acţiunea de strângere de semnături pentru un referendum de demitere a primarului Sectorului 1, dar susține faptul că că este o acţiune cetăţenească şi nu se află sub egida PSD, ai cărui membri participă în calitate de locuitori ai sectorului.

„Sunt oameni care merg cu tabele prin Sectorul 1 pentru referendum în Sectorul 1″, a spus Ciolacu, la România TV, miercuri seară, adăugând că PSD sprijină orice iniţiativă cetăţenească pe acest subiect.

„Aşteptăm decizia domnilor procurori să vedem dacă la Sectorul 1 a fost sau nu o fraudă. În timpul ăsta oricum se strâng semnături. Sunt foarte mulţi lideri PSD care merg să strângă semnături”, a spus Ciolacu.

Liderul PSD consideră că bucureştenii în primul rând trebuie să se implice şi să semneze aceste tabele, dacă se doreşte şi sunt cu adevărat nemulţumiţi.

Acesta a arătat că PSD a anunţat că susţine această acţiune cetăţenească pentru că nu se poate sta pe stradă. Ca locuitori ai Sectorului 1, membrii PSD se implică în această acţiune.

El a spus că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a creat un scandal imens cu o companie.

„Spune că nu are bani să plătească, dar a mai angajat o companie. Cum aţi spune dumneavoastră ‘domnule, eu nu am bani să îmi plătesc curentul’ şi a doua zi vă apucaţi şi mai montaţi nişte becuri în casă. Cam aşa a făcut madam Clotilde. Deci eu singur creez o criză şi pe urmă cer o stare de alertă ca să pot să închei un contract cum vreau eu şi cu cine vreau eu”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.