Deputatul Iulian Bulai (USR): „Țara arde și primul om din stat ne îndemnă să jucăm golf”

Publicat: 18 sept. 2021, 22:15, de Eliza Popa, în POLITICĂ , ? cititori
Deputatul Iulian Bulai (USR): „Țara arde și primul om din stat ne îndemnă să jucăm golf”

Iulian Bulai, deputat USR îl critică pe Klaus Iohannis, după ce a ales să-și petreacă ziua de sâmbătă la un eveniment, la care după care a încurajat românii să joace golf.

Țara arde, guvernul e în criză, avem pandemie, și primul om din stat ne îndemnă să jucăm golf. Un alt fel de a spune mâncați cozonac dacă nu aveți pâine. Sper să fie doar o declarație nefericită. Privesc cu tristețe și îngrijorare aceste declarații și acest comportament și mă întreb dacă a meritat tot efortul și mobilizarea din 2014.

Sunt nemulțumit. Foarte nemulțumit”, scrie pe Facebook. Iulian Bulai, președintele Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaților.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la evenimentului organizat de compania Dacia Renault cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiţă”, că golful, un sport care nu e deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, se poate practica la orice vârstă, încurajând pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii.