Dacian Cioloș a ajuns la sediul PNL și l-a parafrazat pe J.F.Kennedy înainte să intre la negocieri

Publicat: 13 oct. 2021, 17:24, de Narcis Popescu, în News , ? cititori
Dacian Cioloș a ajuns la sediul PNL și l-a parafrazat pe J.F.Kennedy înainte să intre la negocieri

Premierul desemnat, Dacian Cioloș, a ajuns miercuri, la ora 17.00, la sediul PNL, pentru discuții cu Florin Cîțu și Kelemen Hunor, în vederea unei susțineri pentru învestirea Guvernului Cioloș 2.

Ne aflăm într-un moment excepțional, care are nevoie de măsuri excepționale. Nu am venit să aflu ce pot să-mi ofere mie, ci ce pot să ofere pentru România”, a declarat Cioloș la intrare.

MESAJUL LUI CIOLOȘ ÎNAINTE DE A INTRA LA NEGOCIERILE CU HUNOR ȘI CÎȚU

Primul care a ajuns la sediul PNL din Modrogan, înaintea orei 17.00, a fost Florin Cîțu. Dacian Cioloș a fost desemnat luni de către Klaus Iohannis candidat la funcția de premier, iar de atunci curge termenul de 10 zile pentru a se prezenta în faţa Parlamentului ca să ceară votul de încredere asupra programului şi întregii liste a Guvernului.

Discuțiile pornesc de la încercarea lui Cioloș de a reface coaliția cu PNL și UDMR. Declarativ, varianta este respinsă atât de Florin Cîțu, cât și de Kelemen Hunor, care l-au trimis pe liderul USR să adune voturile de la PSD și AUR, partide cu care a reușit să treacă moțiunea de cenzură și să demită Cabinetul Cîțu.