Conducerea ASF îl lasă pe Bogdan Drăgoi să treacă peste lege la Electromagnetica

SIF Banat-Crișana, SIF Muntenia și SIF Oltenia dețin acțiuni între ele, mulți investitori la SIF-uri cunosc că fostul ministru Bogdan Drăgoi le controlează pe toate trei, dar ASF, condusă de Nicu Marcu, spune că nu vede nicio acțiune comună a două dintre aceste societăți de investiții financiare, care au cumulat cele mai multe acțiuni la Electromagnetica.

Societatea de Investiții Financiare (SIF) Muntenia și SIF Oltenia au acumulat mai multe acțiuni la Electromagnetica S.A. (ELMA) decât prevede pragul de la care trebuie depusă o ofertă publică de cumpărare.

SIF Muntenia și SIF Oltenia nu au făcut o ofertă publică de cumpărare, contrar prevederilor legislative în vigoare, dar Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) nu vede motive să intervină.

Citește continuarea pe Romania Liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...