A comis-o: Twitter a compromis DATE?

Twitter și-a anunțat prin email partenerii de afaceri și clienții cu privire la o posibilă compromitere a datelor personale. Compania americană nu exclude posibilitatea ca informațiile personale să fi fost accesate de către terțe persoane.

Printre datele personale compromise se regăsesc numere de telefon, adrese de email, dar și ultimele patru cifre din numărul inscripționat pe cardul de credit al clienților. Există posibilitatea ca inclusiv datele de factuare ale clienților să fi fost compromise. Până acum, Twitter susține că nu există dovezi cu privire la această speță.

Nu este prima dată

Companiile care utilizează platformele analitice și de publicitate ale gigantului american sunt afectate de această scurgere de informații. Momentan, nu există date referitoare la numărul de companii afectate, potrivit BBC.  Mai mult decât atât, Twitter știa de această situație încă din data de 20 mai. Compania afirmă că problema a fost remediată chiar de atunci. Pe lângă scuzele cerute partenerilor, Twitter apreciază încrederea oferită de catre aceștia. Nu este prima dată când Twitter a fost expus unei compromiteri de date, potrivit aceleiași surse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...