A dispărut soția lui Ilie Năstase (VIDEO)

A dispărut soția lui Ile Năstase! Cel puțin așa umblă vorba „prin târg”, deoarece nu se mai știe nimic despre Ioana Năstase, fostă Simion.

Se pare că aceasta nu mai răspunde la telefonul pe care Ilie Năstase o sună aproape încotinuu, astfel încât nu știe nimic despre situația ei!

„Cel puțin, asta susțin surse apropiate cuplului”, după cum susține și presa.

A dispărut soția lui Ilie Năstase. Cât se pierde

Aproximativ două milioane de euro ar pierde Ilie Năstase dacă Ioana ar decide să nu se întoarcă acasă și se ajunge la divorț, potrivit presei mondene.

Totul pleacă de la casa din București, pe care fostul mare tenismen a vândut-o cu respectiva sumă iar ulterior i-ar fi cumpărat mamei ei o casă la Dunăre, în Hârșova, iar ei, un Rolls Royce. În plus, alte două apartamente și mașina ar fi fost trecute, se pare, pe numele celor doi frați ai Ioanei, care locuiesc, la fel ca mama lor, în Hârșova.

Ioana a vrut de mai multe ori să divorțeze de Ilie Năstase.

Cine e Ioana Năstase

Nu demult Ioana Simion și-a retras cererea de divorț și a rămas în continuare soția fostului jucător de tenis. După mai multe despărțiri și împăcări, aceștia au decis să își mai dea încă o șansă mai prin primăvară. „S-a terminat, s-a încheiat. Nu am divorțat, cum să mai divorțez? S-a încheiat după ce mi-am retras cererea. Totul e bine, am retras, rămânem căsătoriți”, explica presei Ioana Năstase.

Ioana Simion și Ilie Năstase s-au cunoscut la o terasă la mare, acolo unde fostul sportiv nu s-a lăsat până nu a fost băgat în seamă de cea care acum îi este parteneră de viață.

Ne-am cunoscut la un restaurant pe malul mării, în 2018. Ilie a încercat să îmi ofere o băutură, cu toate că distanţa dintre mesele noastre era foarte mare şi nici acum nu ştiu cum m-a observat”, povestea Ioana pentru presă

Dosarul iubirii dintre actuala soție și Ilie Năstase

„Dar vorbim de Ilie, cu ochiul format. Mi-a trimis o băutură la masă, am refuzat-o şi i-am transmis că nu consum alcool.

A mai încercat şi a doua oară, iar eu eram cu o prietenă şi cu fiica ei, iar cea mică mi-a spus că nu e frumos să refuz şi a trebuit să accept. Apoi mi-am îndreptat privirea către Ilie, i-am mulţumit şi i-am spus sănătate”, detalia Ioana Simion.

Ioana Simion a mărtursit că l-a luat la întrebări pe Ilie Năstase, dat fiind că în acel moment el era încă însurat cu Brigitte. În prezent, rămâne de văzut cât de supărată poate fi Ioana Simion alias Năstase, dacă a dispăut…de pe firmament.

Deocamdată, dacă nu știați, există un dosar al iubirii dintre cei doi, pe care îl puteți urmări mai jos!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...