A fost surprinsă „Poarta de pe Marte” (VIDEO)

NASA a publicat imagini spectaculoase surprinse de roverul Curiosity pe Marte.  În mai multe fotografii, apare ceea ce pare să fie o fisură într-o stâncă. Fotografiile au fost publicate pe site-ul oficial al NASA, iar savanții nu au oferit mai multe detalii.

Potrivit site-ului de fact-checking Snopes.com, „deși pe internet s-a propagat ideea că în imagini apare o „poartă”, reprezentanții Jet Propulsion Laboratory din cadrul NASA au declarat pentru Snopes că ceea ce apare de fapt în imagini este „o simplă fisură în stânca marțiană”.

O priveliște frumoasă…

Încă din 2012, când a fost inițial trimis de către NASA pe Marte, Curiosity trimite în mod frecvent imagini spectaculoase pe Pământ pentru a afla mai multe despre atmosfera și condițiile Planetei Roșii.

Când am început să planificăm misiunea în această dimineață, am avut o priveliște frumoasă asupra micuței margini din fața noastră, numită „The Prow”, care arată niște straturi uimitoare”, spun reprezentanții NASA.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...