A murit doctorul Naum Ciomu, devenit celebru după ce a tăiat penisul unui pacient

Ghencea Medical Center a anunțat azi că doctorul Naum Ciomu a murit. Medicul din București a ajuns celebru după ce a tăiat penisul unui pacient în timpul unei operații.

Ghencea Medical Center a transmis următorul mesaj: „Începem săptămâna cu o veste trista. Domnul Doctor Ciomu Naum Niculae a plecat în lumea cea fără de dor. Dumnezeu să-l odihnească în pace! A fost un luptător, un spirit tânăr, un medic cu o experiență și memorie monumentala, un coleg minunat pe care nu-l vom uita. A fost o onoare pentru noi să ne fie coleg si mentor. Condoleanțe familiei si celor apropiați!”.

Cum a intrat medicul în atenția publică

În anul 2004, Dr. Naum Ciomu a intrat în atenția publică după ce i-a secționat unui pacient organul genital, în timpul unei operații. La circa șapte luni de la acest incident, experții din cadrul Institutului de Medicină Legală „Mina Minovici” au decis să îi retragă acestuia dreptul de liberă practică, conform Antena 3.

Cu toate că Doctorul Ciomu Naum a susținut că deznodământul operației a fost cauzat de un atac cerebral, medicul a fost găsit vinovat de către instanță. Victima acestuia a primit despăgubiri în valoare de 500.000 de euro, pentru mutilarea suferită.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...