A murit un fost patron de club din Superligă

Publicat: 21 apr. 2024, 19:48, de Mariana Olteanu, în SPORT , ? cititori
A murit un fost patron de club din Superligă

Este doliu în fotbalul românesc. Un fost patron de superligă a încetat din viață. Este vorba, mai exact, de Liviu Galan, fostul finanțator al echipei FC Național. Vestea tristă a decesului său a fost anunțată public de Liga Profesionistă de Fotbal. Până la acest moment, nu sunt cunoscute motivele pentru care Liviu Galan, fostul finanțator al echipei FC Național a încetat din viață.

„Liviu Galan, fostul finanțator al echipei FC Național, a încetat din viață. Întreaga familie FC Național este alături de cei greu încercați prin această fulgerătoare dispariție. Liga Profesionistă de Fotbal transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească!”, se arată în anunțul făcut de Liga Profesionistă de Fotbal.

Cine a fost Liviu Galan?

Liviu Gălan zis și Bibi era cunoscut pentru colecția sa de Bentley-uri, fiind unul dintre cei mai bogați și mai discreți oameni din România. În total, averea acestuia era estimată la neoficial la aproximativ 30 de milioane de euro.

A ajuns să finanțeze echipa FC Național datorită relației de prietenie pe care o avea cu guvernatorul Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu. A fost unul dintre cei mai înfocați fani ai echipei naționale de fotbal a României. Pasiunea pentru fotbal l-a determinat să deschidă Şcoala de Fotbal „Nucet”.