Abia ieșit din service, un Logan de poliție a luat foc în mers, pe șosea

O Dacia Logan a poliției din Bihor a luat foc în mers, pe șosea. Nimeni nu a fost rănit, iar mașina a fost tractată într-un loc sigur. Mașina tocmai fusese scoasă din service. Din câte se pare flăcările au pornit de la motor și au fost stinse de polițiști, ajutați de trecători.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Bihor, comisar șef Alina Fărcuța, evenimentul s-a produs în jurul orei 16.

Imagine

„Luni, 31 octombrie a.c., în jurul orei 16.00, pe șoseaua de centură a municipiului Oradea, în zona cimitirului Rulikowski, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un eveniment, în care a fost implicat un singur vehicul, respectiv o autospecială de poliție, care a luat foc în timpul mersului”, a anunțat comisar șef Alina Fărcuța.

Potrivit acesteia, nu s-au înregistrat victime.

Mașina tocmai fusese scoasă din service. Din câte se pare flăcările au pornit de la motor și au fost stinse de polițiști, ajutați de trecători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...