Accident feroviar: O locomotivă s-a răsturnat, mecanicul a fost transportat la spital

Locomotiva unui tren de marfă a deraiat și s-a răsturnat în județul Hunedoara, între localitățile Bănița și Merișor, pe Valea Jiului.

Locomotiva aparținea operatorului feroviar Constantin Grup. „Locomotiva deraiată între Băniţa si Merişor. Traficul este blocat pe ambele linii”, a anunţat, joi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Conform acestora, mecanicul de locomotivă este rănit și a necesitat să fie transportat de urgență la spital.

„La faţa locului au intervenit pompierii, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. Din primele informaţii, mecanicul locomotivei a fost rănit. El a fost transportat la spitalul din Petroşani”, a mai transmis ISU Hunedoara.

1 COMENTARIU

  1. Cu locomotive și garnituri second-hand aduse de prin parcurile de vechituri…, fie de prin Londra , Paris, Berlin, fie Moscova …, sau Kiev…, fie pe o linie chiar moartă chiar fără o infrastructură românească, ce mama dracului vrei cu adevărat ? Viaţă sau Moarte?
    Politicianul tău cu diplomă de copy paste _ te omoară rapid şi sigur prin al său comportament corupt plus…plua

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...

Documentele care demască mafia de la Transporturi. Fami(g)lia de la CNAB,...

Mai multe documente care dovedesc, negru pe alb, implicarea ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, a directorului CNAB, George Dorobanțu, și a unor acționari ROMPREST într-oafacere...