Accident rutier în Turcia, nouă români răniți

Nouă români aflați într-un microbuz ce mergea către aeroportul Istanbul au fost răniți, sâmbătă, într-un accident în Turcia. Aceștia au răni ușoare și au fost trnsportați la unități medicale din zonă pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE), prin intermediul Consulatului General al României la Istanbul, s-a autosesizat în acest caz, după ce au apărut informații în mass-media locală cu privire la un accident rutier, produs sâmbătă.

„În acest context, reprezentanții oficiului consular au întreprins demersuri, în regim de urgență, pe lângă autoritățile turce, pentru a obține informații oficiale suplimentare cu privire la identitatea și starea de sănătate a persoanelor afectate, precum și referitor la circumstanțele producerii accidentului. Potrivit informațiilor preliminare obţinute de reprezentanții consulatului general, în urma acestui accident, nouă cetățeni români au suferit răni uşoare. Persoanele rănite au fost transportate la unități medicale din zonă, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate”, informează MAE, citat de Mediafax.

Nu au fost primite solicitări de asistență consulară în legătura cu acest incident. Consulatul General al României la Istanbul este în contact cu un reprezentant al grupului de turiști şi continuă dialogul cu autoritățile turce, mai arată MAE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...