Accidente pe A2 București-Constanța: Bilanț ISU Dobrogea

Ultimul bilanţ făcut public de ISU Dobrogea arată că, în urma evenimentelor rutiere de vineri dimineața de pe autostrada A2, 16 persoane au fost transportate la spital, iar alte 41 au fost asistate la faţa locului.

Potrivit sursei citate, din cele 16 victime transportate la unităţi sanitare, 7 sunt copii cu vârste cuprinse între 10 şi 17 ani. Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anamaria Stoica, a precizat că victimele au fost duse la Spitalul Judeţean Constanţa şi la Spitalul Municipal Medgidia.

De asemenea, din cele 41 de persoane asistate la faţa locului, 16 au primit îngrijiri medicale, însă nu au fost transportate la spital. În continuare, la faţa locului mai rămân două ambulanţe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple şi două echipaje de stingere de la ISU Constanţa, iar celelalte echipaje se retrag la subunităţile de care aparţin, menţionează IGSU. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...