Acord politic PSD-PUSL, pentru realizarea unei analize economico-sociale şi politici publice destinate familiilor

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, şi deputata Graţiela Gavrilescu vor semna marţi un acord politic între PSD şi PUSL care vizează realizarea unei analize economico-sociale şi dezvoltarea de politici publice destinate familiilor.

PSD informează că acordul va fi semnat marţi, la ora 12.00, la grupul senatorial PSD. Acordul va fi încheiat „pentru realizarea unei analize economico-sociale a României şi pentru dezvoltarea unor politici publice adaptate situaţiei din prezent a familiilor”.

„Din partea PSD, acordul va fi semnat de doamna senator Gabriela Firea, prim-vicepreşedinte PSD, ministru al Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, iar din partea PUSL va fi semnat de doamna deputat Graţiela Gavrilescu, preşedintele Forului de Conducere Colegială a PUSL. Va participa şi doamna Doina Pârcălabu, preşedintele PUSL Bucureşti şi mai mulţi invitaţi din grupurile parlamentare PSD de la Senat şi Camera Deputaţilor”, reiese din anunţul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...