Actorul Jeff Bridges a dezvăluit pe Twitter că suferă de cancer

Actorul american Jeff Bridges a dezvăluit, printr-un mesaj postat pe contul personal de Twitter, că suferă de limfom, însă a precizat că „prognosticul său este bun”, în ciuda gravității bolii.

Într-un mesaj postat pe Twitter, Bridges a spus că începe tratamentul.

„Deși este o boală gravă, sunt fericit că am o echipă grozavă de medici și prognosticul este bun. Încep tratamentul și vă voi ține la curent cu recuperarea mea”, a scris actorul de Oscar pe Twitter.

Limfomul este o formă de cancer care afectează sistemul limfatic, care face parte din sistemul de protecție al organismului.

Bridges, în vârstă de 70 de ani, a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în 2010, pentru rolul cântărețului alcoolic din filmul Crazy Heart.

Este, de asemenea, cunoscut pentru rolurile din The Last Picture Show, The Contender și Starman, precum și pentru filmul The Big Lebowski din 1998, unde joacă rolul lui „The Dude”.

Sursa photo: CNN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...