Actrița Christina Applegate (Kelly din Familia Bundy) are scleroză multiplă. La 52 de ani este de nerecunoscut!

Christina Applegate, îndrăgita Kelly din Familia Bundy, a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, iar boala și-a pus amprenta vizibil asupra chipului și corpului ei. Actrița s-a îngrășat aproape 20 de kilograme, iar la 52 de ani este de nerecunoscut.

Christina a avut o apariție spectaculoasă la cea de-a 29-a ediție anuală „Screen Actors Guild Awards”, alături de fiica ei. Actrița a anunțat cu mare emoție, că această ceremonie de premiere este cel mai sigur ultima, din cariera sa de actor.

Este ultima mea decernare de premii, în calitate de actor. Așa că va conta enorm. La ora actuală, îmi este imposibil să mă mai trezesc la 5 AM și să stau 12 – 14 ore pe platourile de filmare„, a spus actrița.

Actrița a purtat o rochie de catifea, neagră, iar bastonul era personalizat cu „Fuck SM” (Să te ia naiba, scleroză multiplă!). Este vorba despre o boală progresivă, care afectează sistemul nervos central (SNC).

În 2008, celebra actriță a primit un alt diagnostic teribil, cancer la sân. Pentru a se salva, aceasta a recurs la operația de mastectomie bilaterală.

Din cauza tratamentului și a imobilității, actrița s-a îngrășat 18 kilograme.

În anii 1990, Christina Applegate făcea furori în serialul „Familia Bundy”, în rolul naivei fiice a lui Ted și Peggy, iar personajul ei a devenit unul iconic, însă astăzi poate fi cu greu recunoscută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Ce baroni locali PSD ar dispărea după reforma Ciolacu

Reforma propusă de liderul PSD, Marcel Ciolacu, a stârnit discuții aprinse în rândul baronilor locali ai PSD. Vezi lista celor 20 de baroni locali...