Acuzații grave după moartea lui Maradona: Ambulanţei i-a luat mai mult de o jumătate de oră pentru a ajunge, a fost o idioţenie criminală

Avocatul lui Diego Maradona, Matias Morla, a lansat mai multe acuzații grave după moartea unuia dintre cei mai bun fotbaliști din istorie. El spune că medicii nu l-au băgat în seamă pe fostul sportiv.

“Astăzi este o zi de durere profundă, de tristeţe şi reflecţie. Simt în inima mea pierderea unui prieten pe care l-am onorat cu loialitate până în ultima zi. Înmormântarea trebuie să fie un moment intim şi familial.

Conform spuselor procurorului din San Isidro, este inexplicabil faptul că, timp de 12 ore, Diego nu a avut nicio atenţie sau control din partea personalului medical.

 Ambulanţei i-a luat mai mult de o jumătate de oră pentru a ajunge, a fost o idioţenie criminală. Acest fapt nu trebuie să treacă neobservat şi vă rog să investigaţi până la sfârşit. După cum mi-a spus Diego: <Eşti soldatul meu, care lucrează fără milă>”, a afirmat avocatul, într-un comunicat, citat de News.ro.

Diego Armando Maradona a murit după ce a suferit un stop cardiorespirator miercuri, în timp ce se afla la domiciliul său din cartierul San Andrés, în orașul Tigre. Starul argentinean se recupera după o intervenție chirurgicală pe creier pe care a suferit-o în urmă cu câteva zile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole