Acuzații grave la adresa unui șef din poliție, care ar folosi ilegal un tichet de parcare pentru persoane cu handicap

Sindicaliștii vin cu acuzații grave la adresa unui Șef din Poliție, care ar folosi „fraudulos” un tichet de parcare pentru persoane cu handicap: „Să punem mână de la mână să strângem bani pentru un abonament de parcare”.

Este vorba, mai exact, de șeful Poliției Satu Mare, Cătălin Dănciuți, care a fost surprins în timp ce-și parca mașina folosindu-se de un tichet european de parcare pentru persoane cu handicap.

„Un altfel de apel umanitar! Profităm de bunăvoința voastră pentru a vă ruga să punem mână de la mână să strângem bani pentru un abonament de parcare. Chiar dacă în imagini vedeți că mașina parcată este cu un tichet european de parcare pentru persoane cu handicap, acesta este folosit fraudulos de nimeni altul decât șeful Poliției Municipiului Satu Mare, cms. șef Dănciuți Cătălin”, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

Sindicaliștii afirmă că „este greu de înțeles, la salariul pe care îl încasează acest șef, cum se poate preta la astfel de metehne de și să mai aibă pretenția să fie respectat în colectiv”.

„Toți polițiștii știu că principala lui activitate din birou este de a pândi de după perdea când cineva își parchează mașina personală pe lângă sediu și de a forța colegii de la biroul rutier să le aplice sancțiuni.

PS: Mai trist este că șefii ierarhici ai acestui șef știau de această situația dar nu au luat nicio măsură. Pe principiul ”, se mai arată în postare.

Cazul a ajuns și în atenția Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Satu Mare, care va demara verificări.

„La nivelul unităţii, s-a luat act de aspectele sesizate, fiind dispusă efectuarea de verificări în acest sens. Totodată, Inspectoratul de Poliţiei Judeţean Satu Mare nu tolerează încălcarea de către poliţişti a codului de etică şi deontologie profesională şi nerespectarea legislaţiei în vigoare”, au transmis oficialii IPJ Satu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...