Adidașii de firmă, la prețuri mai accesibile. O cunoscută companie de încălțăminte sport va oferi versiuni mai ieftine ale pantofilor

Publicat: 20 mai 2024, 22:22, de Cristina Cohuț, în LIFESTYLE , ? cititori
Adidașii de firmă, la prețuri mai accesibile. O cunoscută companie de încălțăminte sport va oferi versiuni mai ieftine ale pantofilor

O celebră companie de încălțăminte sport, cunoscută la nivel internațional, plănuiește să ofere versiuni similare ale celor mai populare modele de pantofi ale sale, la prețuri mai avantajoase.

Este vorba despre brandul Adidas, ce intenționează să lanseze versiuni mai ieftine ale pantofilor săi cu trei dungi cu scopul de a răspândi această tendință, a declarat CEO-ul Bjorn Gulden, la adunarea anuală a acţionarilor companiei din Germania.

„Este important să înţelegem că nu toată lumea îşi poate permite să cumpere un pantof cu 120 sau 150 [dolari], dar toată lumea vrea să ia parte la aceleaşi tendinţe”, le-a spus Gulden investitorilor într-o prezentare la Furth, lângă sediul Adidas din Herzogenaurach, transmite Reuters.

Adidas va lansa versiuni similare ale modelelor Samba și ale altor pantofi, la prețuri curpinse între 60 și 80 de dolari, mai accesibile decât cele pentru liniile principale de pantofi, care costă între 100 și 150 de dolari, potrivit unui slide prezentat de Gulden.

„Ceea ce facem la vârf, 100 [dolari] şi mai mult, reducem. Modelele mai ieftine sunt destinate retailerilor precum Deichmann şi Intersport”, a spus Gulden.