Administrația prezidențială: Bugetele pentru apărare și securitate națională au fost avizate

Propunerile de buget pentru anul 2022 ale instituțiilor din domeniul apărării țării și securității naționale au fost avizate cu acordul individual al membrilor CSAT, anunță Administrația prezidențială.

Avizarea s-a făcut conform procedurilor de lucru ale CSAT, arată un comunicat de presă al președinției.

Ministrul de Finanțe, Adrian Câciu, a spus într-o conferință de presă, după ședința de Guvern, că bugetul a fost aprobat cu avizul Consiliului Superior de Apărare a Țării.

Conform legii, CSAT avizează proiectele de acte normative iniţiate sau emise de Guvern privind alocaţiile bugetare destinate ministerelor şi serviciilor cu atribuţii în domeniul apărării, ordinii publice şi siguranţei naţionale.

1 COMENTARIU

 1. Konstantin Gavrilov, un diplomat rus la Viena, a spus că relațiile dintre Moscova și NATO au ajuns într-un „moment al adevărului”

  Kremlinul a spus că este încă prea devreme pentru a evalua răspunsul Occidentului, dar că informațiile din „diverse surse” despre disponibilitatea de a discuta ideile sunt pozitive.

  Întrebat separat despre o propunere din Belarus de a găzdui arme nucleare rusești în cazul unor desfășurări similare în vecinătatea sa de către Occident, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a spus că Moscova are numeroase opțiuni.

  „Nu este un secret pentru nimeni că desfășurarea diferitelor tipuri de armament în apropierea granițelor noastre care ar putea reprezenta un pericol ar necesita luarea unor pași corespunzători pentru a echilibra situația. Există tot felul de opțiuni aici”, a spus el.

  STOP
  Lumea este la mai puțin de două săptămâni distanță de începutul anului 2022 și încă nu există semne că pandemia de COVID s-a încheiat. Dacă ne uităm la Germania, Franța, Italia de exemplu, situația pare într-adevăr îngrozitoare. Omicron COVID „se răspândește cu viteza fulgerului” și dezvăluie predicții sumbre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole