Adrian Câciu: „Am lucrat noaptea trecută până la ora 5.00. Acum sunt tot la minister şi lucrez”

Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, a declarat sâmbătă seară că proiectul legii bugetului de stat pe anul 2022 şi cel al bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2022 va ajunge luni în Parlament, spre dezbatere, şi va fi aprobat fie înaintea Crăciunului, fie imediat după.

El a precizat că proiectele vor fi afişate pe site-ul instituţiei. „În seara aceasta se va pune bugetul pe site (al Ministerului de Finanţe – n.r.), acum facem ultimele verificări de corelaţii. Am lucrat noaptea trecută până la ora 5.00. Acum sunt tot la minister şi lucrez. Luni după-amiază va fi în Parlament şi va intra în dezbateri, eu zic că va fi aprobat ori înainte de Crăciun, ori imediat după”, a explicat Adrian Câciu la Realitatea Plus, precizând că urmează să semneze sâmbătă noapte proiectul legii bugetului.

„Trebuie să fim cinstiţi”

El a mai spus că dacă nu intra la guvernare PSD nu se erau daţi bani în plus nici la salarii, nici la pensii.

Este dreptul dânşilor de a protesta. eu zic că am început să recuperăm restanţele, aşteptăm să ne revenim cu colectarea, putem vorbi altfel din iulie. La această oră lucrurile sunt închise, bugetul este închis, dar asta nu înseamnă că am renunţat la ideea de a da tuturor ce au de primit. Trebuie să fim cinstiţi, dacă PSD nu intra la guvernarea, nu se dădea niciun leu în plus nici la pensii, nici la salarii” a explicat ministrul Finanţelor.

2 COMENTARII

  1. Ce vina am eu ca sunt pusi dobitoci sa recupereze tva si nu sunt in stare,dar sunt platiti regeste???trebuie sa platesc eu din pensia mea???de ce nu imi maresti pensia cu inflatia???de ce le dai celor care stateau cu coatele pe gard si radeau de mine cand plecam la munca???un idiot,nu te intereseaza ca voi puteti sa va inghetati 5 ani salariile,la ce valoate au!!!sictir,mi-e scarba de voi!!!voi cum va justificati salariile la absorbtiile UE de 30 la suta???luati cumva salariile la 30 la suta???o opinie.

  2. O sa ajung si la cedo,cu voi!!!la angajare,tot frumos,numai avantaje, din gura zise,munca cat cuprinde,cand sa iesi la pensie,du-te dracu,nu mai am nevoie de tine!!!asta dupa salarij si sporuri inghetate ani la rand!!!o sa vina tavalugul peste voi,si am impresia vaga ca nu-sa fie cum va asteptati,ca prea a-ti sărit calul,prea le faceti pe fata!!!si prea mare calicia,de la un timp!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole