Adrian Giurgiu: Este o prioritate construirea unui spital COVID-19 modular la Târgu Mureș

Deputatul USR PLUS Mureş, Adrian Giurgiu, a anunţat că alocarea de fonduri pentru construcția și utilarea unui spital modular pentru tratarea pacienților cu COVID-19 este una dintre priorități.

„Am analizat împreună cu reprezentanţi ai societăţii civile, cu experţi în infrastructură şi cu primari din judeţul Mureş, principalele proiecte ce au nevoie de bugetare în acest an. Amintesc câteva dintre cele mai importante proiecte pe care le-am solicitat pentru a fi prinse în buget: centurile ocolitoare ale oraşelor Târgu Mureş, Sighişoara şi Reghin, precum şi extinderea pistei aeroportului Transilvania. De asemenea, am susţinut alocarea prioritară de fonduri pentru construcţia si utilarea unui spital modular pentru tratarea pacienţilor COVID-19”, a scris deputatul USR PLUS într-un comunicat de presă.

În prima sa lună de mandat, Adrian Giurgiu a avut întâlniri cu reprezentanţii sindicatelor, în special cu cei din învăţământ şi sănătate.

„Am avut întâlniri cu reprezentanţii sindicatelor CNSLR Frăţia ,  Federaţia Sanitas din Romania, Sindicatul din Învăţământ Spiru Haret, Sindicatul Acord şi Federaţia Solidaritatea Sanitară din România. Am discutat despre dificultăţile din sectorul medical şi din învăţământ, dar şi despre soluţiile necesare pentru a trece prin această perioadă în siguranţă şi cu impact negativ minim. Mi s-a adus la cunoştinţă posibilitatea redeschiderii punctelor de lucru ale Loteriei Române, o societate de stat, profitabilă, cu risc minim de răspândire a coronavirusului. Am susţinut acest demers şi am trimis mai departe propunerea spre analiză”, a mai explicat deputatul USR PLUS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...