Adrian Porumboiu susține că Dani Coman i-a cerut șpagă pentru ministrul Daniel Constantin

Fostul latifundiar Adrian Porumboiu susține că fostul portar Dani Coman de la FC Vaslui i-ar fi cerut 200.000 de euro pentru Daniel Constantin, ministrul Agriculturii în perioada 2014-2015, când grupul Racova trecea prin momente dificile.

Precizările lui Adrian Porumboiu vin după ce a participat la o emisiune la Realtatea, unde a lansat o serie de acuzații dure la adresa Eximbank și Ministerului Agriculturii, susținând că i s-ar fi cerut șpagă prin intermediul unor persoane care aveau legătură cu reprezentanții acestor entități de stat.

La câteva zile de la emisiune, omul de afaceri vasluian a revenit cu un comunicat de presă în care dezvăluie cine i-ar fi solicitat bani în numele fostului ministru Daniel Constantin, potrivit Realitatea.net. 

Iată comunicatul lui Adrian Porumboiu în care susține că Dani Coman i-a solicitat 200.000 euro pentru Daniel Constantin:

În perioada când era portar la FC Vaslui, Dani Coman a venit la mine la birou, spunându-mi că a fost coleg de școală (și de banca) la Pitești cu Daniel Constantin (pe atunci, ministru al agriculturii). Mi-a spus că acesta are nevoie de 200.000 euro, urmând să am o relație foarte bună cu el.

Din acel moment, relația mea excelență cu Dani Coman s-a deteriorat complet.

Citește și Fostul latifundiar Adrian Porumboiu revine în afaceri

Am rămas mai mult decât surprins, refuzând continuarea discuției, intuind că ar fi o provocare pusă la cale de servicii împotriva mea.

Imediat am luat decizia greșită de a-l scoate din lot, provocându-i dificultăți de continuare a contractului și chiar legate de plăti, care, până la urmă, au ajuns, pe bună dreptate, la comisiile Federației.

Dacă, în acel moment, credeam că poate fi o provocare, după ani de zile mi-am dat seama că realmente Daniel Constantin avea nevoie de bani.

Nu am de unde să știu ce poziție va adopta Dani Coman dar declarația mea rămâne sub semnătură și jurământ, așa cum am spus la începutul acestui comunicat.În concluzie, afirmațiile făcute de-a lungul timpului referitoare la Daniel Constantin (șpăgar) rămân valabile.

Cu respect,

Adrian Porumboiu”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Se întâmplă în această noapte: Ceremonia de repatriere a ultimului detaşament...

Ceremonia de repatriere a ultimului detaşament românesc din teatrul de operaţii Afganistan va avea loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.30,...

Papa Francisc, mesaj de Ziua Mondială a Mediului Înconjurător

Papa Francisc a transmis un mesaj credincioșilor, sâmbătă, cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului Înconjurător. Suveranul Pontif îi îndrumă pe aceștia să restabilească echilibrul...