Aeroportul Cluj face angajări. Posturile disponibile

Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca organizează în luna septembrie, selecţii pentru ocuparea mai multor posturi vacante pe perioadă nedeterminată. 

Aeroportul Cluj organizează în data de 20 septembrie, ora 10:00, selecţie pentru ocuparea  postului vacant de operator handling categoria B, C, pe perioadă nedeterminată. Pe 21 septembrie aeroportul face, de la ora 10:00, selecţie pentru ocuparea postului vacant de inginer constructor, pe perioadă nedeterminată.

De asemenea, pe 22 septembrie organizează, de la ora 10:00, selecţie pentru ocuparea postului de agent PMR (agent transporturi, asistență pasageri cu mobilitate redusă): 1 post perioadă nedeterminată. Pe 26 septembrie organizează, tot de la ora 10:00, selecţie pentru ocuparea postului vacant de șofer categoria B, C, D, E, perioadă nedeterminată.

Nu în ultimul rând, pe 27 septembrie organizează selecție pentru ocuparea postului vacant de agent de securitate – 2 posturi, perioadă nedeterminată. 

Care sunt condițiile necesare

Condiţiile necesare, probele de selecție, actele necesare pentru dosarul de înscriere şi data limită de înscriere pentru fiecare dintre posturile vacante pot fi găsite în anunţurile postate pe pagina oficială de Facebook a aeroportului clujean.

Informaţii suplimentare şi bibliografia se pot obţine și de la sediul Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj R.A., str. Traian Vuia, nr. 149.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...