Aeroportul din Odesa, bombardat de ruși. Pista a fost distrusă

Aeroportul din Odesa, un port strategic la Marea Neagră, a fost lovit de o rachetă rusească, care a distrus complet pista de aterizare, recent construită, potrivit presei locale.

„Pista aeroportului din Odesa a fost avariată. Utilizarea sa ulterioară este imposibilă”, a anunțat comandamentul operațional „Sud”, în urma unui atac cu rachete în regiunea Odesa.

Unele surse mass media scriu, însă, că aeroportul ar fi fost atacat cu trei rachete.

Acestea sunt primele pierderi semnificative pentru oraşul Odesa de la izbucnirea conflictului. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski spune, însă, că pista va fi reconstruită.

„Pista aeroportului din Odesa a fost distrusă. O vom reconstrui, desigur. Dar Odesa nu va uita niciodată comportamentul Rusiei faţă de ea”, a declarat preşedintele Voldomir Zelenski.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...