Aeroportul din Odesa, bombardat de ruși. Pista a fost distrusă

Aeroportul din Odesa, un port strategic la Marea Neagră, a fost lovit de o rachetă rusească, care a distrus complet pista de aterizare, recent construită, potrivit presei locale.

„Pista aeroportului din Odesa a fost avariată. Utilizarea sa ulterioară este imposibilă”, a anunțat comandamentul operațional „Sud”, în urma unui atac cu rachete în regiunea Odesa.

Unele surse mass media scriu, însă, că aeroportul ar fi fost atacat cu trei rachete.

Acestea sunt primele pierderi semnificative pentru oraşul Odesa de la izbucnirea conflictului. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski spune, însă, că pista va fi reconstruită.

„Pista aeroportului din Odesa a fost distrusă. O vom reconstrui, desigur. Dar Odesa nu va uita niciodată comportamentul Rusiei faţă de ea”, a declarat preşedintele Voldomir Zelenski.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Dana Budeanu: Au început amantele să cânte la mandolina politică

Articolul publicat, în exclusivitate, de publicația PUTEREA, intitulat „Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban”, a creat mii de reacții. Una dintre reacții îi aparține Danei...