AFI Europe va investi 1,6 mil. euro în renovarea zonelor comune din AFI Lakeview

AFI Europe Romania a început, în luna aprilie 2021, lucrările de renovare pentru zonele comune din clădirea de birouri AFI Lakeview, o investiție de 1,6 milioane euro.AFI Lakeview este una dintre clădirile de birouri cumpărate anul trecut de AFI de la NEPI Rockcastle cu circa 300 milioane euro..

Clădirea de birouri face parte din portofoliul de birouri AFI, situată în zona de centru-nord a Bucureștiului, are 25.500 mp, clasa A, și o înălțime de P + 14 și P + 7, 4 niveluri de parcare subterane și spații de depozitare.   Suprafața închiriabilă a unui etaj curent este de aproximativ 2.400 mp GLA, și descrește la etajele superioare, ajungând la aproximativ 1.500 mp GLA pe etaj.

AFI Europe Romania a instalat în toate proiectele sale din Romania, inclusiv în AFI Lakeview un sistem profesional de purificare a aerului prin ionizare, care distruge bacteriile și virusii, inclusiv COVID-19.

„AFI Lakeview este una dintre cele mai competitive clădiri de birouri clasa A, situată în zona de centru-nord a Bucureștiului, pe care ne-am angajat să o aliniem la standardele de calitate oferite de AFI Europe în România și în toate celelalte țări din regiune. Prin investiția de renovare a spațiilor comune din clădire, dorim să le oferim chiriașilor noștri un mediu de lucru sigur, modern și la standarde tehnice foarte ridicate”, a declarat Emma Toma, Head of Office Division AFI Europe Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...