Aglomerație la metrou, după ce unui călător i s-a făcut rău. Sute de oameni s-au înghesuit pe peron

Circulația trenurilor de metrou a fost blocată miercuri dimineața pe Magistrala 1, după ce unui călător i s-a făcut rău și a fost nevoie de intervenția SMURD.

„Metrorex informează că astăzi, 07.10.2020, începând cu ora 07:05, pe Magistrala 1 de metrou, circulaţia trenurilor de metrou s-a desfăşurat cu dificultate din motive independente şi nedorite de Metrorex (urgenţă medicală ce a necesitat intervenţia echipajelor SMURD, care au acţionat la faţa locului – în tren, conform procedurilor medicale). Pentru asigurarea deplasării celorlalţi călători, circulaţia trenurilor s-a desfăşurat în sistem pendulă între staţiile Piaţa Unirii 1 şi Timpuri Noi”, se arată într-un comunicat Metrorex.

Sute de călători au rămas blocați pe peronul care a devenit tot mai aglomerat pe măsură ce oamenii continuau să sosească în stație, potrivit Mediafax. Omenii legii au făcut un cordon în jurul vagonului unde s-a întâmplat incidentul.

Potrivit Metrorex, începând cu ora 07:50 circulaţia trenurilor a fost reluată în condiţii normale. 

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

  1. Si când te gândești ca astfel de momente pot apărea in orice moment sau in orice clipa. Ce înseamnă joaca de-a dumnezeiri ?
    CV-19 și-a deschis câmpul de lupta, in alte parți ale lumii se discuta foarte atent și cu foarte multa teama despre valul trei…CV-19

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole