Aglomerație la punctele de frontieră. Unii români se întorc din vacanță, în timp ce alții pleacă la muncă

Este aglomerație la punctele de frontieră ale României. În ultimile 24 de ore, mai mulți români au traversat frontiera fie pentru a se duce la muncă, în afară sau fie pentru a se întoarce acasă.

În total, 336.200 de persoane au tranzitat punctele de frontieră. Dintre acestea, 245.600 au ieşit din România. Pe sensul de ieşire, cele mai tranzitate au fost Nădlac II, cu aproximativ 95.100 de persoane şi Petea cu 26.300 de persoane.

Și frontiera cu Ungaria a fost intens tranzitată. Astfel că, în acelaşi interval de timp, au efectuat formalităţile aproximativ 204.500 de persoane cu 64.200 de mijloace de transport.

IGPF recomandă cetăţenilor români utilizarea tuturor punctelor deschise traficului internaţional şi consultarea aplicaţiei Trafic online, care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/.

Începând cu data de 10 februarie 2022 (perioadă pre-conflict) până la data de 7 ianuarie 2023 au intrat în România 3.263.251 cetăţeni ucraineni.

În ceea ce priveşte activităţile specifice, în punctele de trecere şi „frontiera verde”, poliţiştii de frontieră au constatat 27 de fapte ilegale (9 infracţiuni şi 18 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini.

De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de aproximativ 233.500 lei, valoarea amenzilor contravenţionale aplicate ridicându-se la aproximativ 10.100 lei.

Totodată, sâmbătă nu s-a permis intrarea în ţară a 13 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege, şi nu s-a permis ieşirea a 43 cetăţeni români din diferite motive legale, mai informează IGPF.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...