Video: Agresoarea care a desfigurat o vedetă ProTV, adusă la audieri

Femeia care a desfigurată-o pe vedeta emisiunii „Visuri la cheie” a ajuns, luni seară, să fie audiată de polițiștii Secției 14. Poate fi reținută 24 de ore sau chiar prezentată în fața instanței, cu propunerea de a fi arestată preventiv.

Agresoarea a lovit-o cu pumnul în față pe Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie”. Incidentul a avut loc sâmbătă seara, într-un magazin din Capitală.

Conform ProTv.ro, ea a povestit că a sunat singură la ambulanță fiindcă angajații magazinului nu au intervenit să o ajute.

„Am sunat singură la ambulanță, timp în care un domn a sunat la poliție. Am ajuns la spital și am fost operată de urgență pentru că aveam piramida nazală spartă. Acum sunt în continuare în spital, iau calmante pentru durere și aștept ca medicii să-mi spună că este totul în regulă. Încă nu-mi vine să cred ce mi s-a întâmplat, dar mi-am mai revenit din șoc”, a declarat Cristina Joia pentru protv.ro.

Incident minor cu final devastator

Cristina Joia a fost rănită grav doar fiindcă a îndrăznit să îi atragă atenția unei femei care și-a parcat limuzina pe o trecere de pietoni, blocând practic intrarea în parcarea magazinului.

„M-am îndreptat către magazin și o văd pe această femeie care iese din magazin și se îndreaptă către mașină, și am întrebat-o dacă e mașină ei și mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce că ce mă intereseaza pe mine. Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele și când m-am întors m-am trezit cu un pumn în față”, a spus Cristina.

Lovitura a fost atât de puternică încât Cristina Joia a căzut la pământ, plină de sânge și cu nasul zdrobit. În funcție de numărul de zile necesare pentru îngrijirea medicală a Cristinei Joia va fi făcută și încadrarea juridică a faptei: fie loviri sau alte violențe, fie vătămare corporală. Sunt infracțiuni pentru care agresoarea riscă până la zece ani de închisoare.

„În cauză polițiștii Capitalei s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și desfășoară activități pentru depistarea autorului și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, au declarant reprezentanții IPJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...