AHK România inițiază o nouă dezbatere între mediul de afaceri româno-german și deputați români de la Bruxelles

AHK România organizează, marţi, întâlnirea lunară a membrilor săi, ocazie cu care va fi iniţiat un al treilea dialog între mediul de afaceri româno – german şi deputaţi români prezenţi în Parlamentul European (PE).

Potrivit organizatorilor, la dezbatere şi-au anunţat participarea: Rovana Plumb – vicepreşedintele Grupului Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din PE şi Victor Negrescu – membru în cadrul aceluiaşi grup, transmite Agerpres.

Pe lista temelor ce vor fi abordate se află: bugetul Uniunii Europene (UE) pe termen lung, Programul InvestEU, Mecanismul European de Redresare şi Rezilienţă, Pactul Verde European – cu accent pe stimularea economiei circulare şi strategia de la fermă la consumator, Pachetul de mobilitate, Stabilirea unei strategii a UE pentru turism sustenabil şi Portalul Re-open EU, Viitorul educaţiei europene în contextul COVID-19 & Educaţie digitală.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...