„Aici e o problemă morală cred”. Premierul Florin Câțu, despre Diana Șoșoacă

Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat, luni, într-o conferință de presă, că Diana Șoșoacă a fost amendată după ce a participat la protestul anti-restricții desfășurat sâmbătă în Piața Victoriei.

Mai mult decât atât, premierul a menționat că senatoarea „are foarte multe amenzi”.

Diana Șoșoacă a fost amendată după protestul din weekend, a precizat Florin Cîțu. Întrebat de ce nu a fost amendată senatoarea Diana Șoșoacă după protestul din weekend, premierul Florin Cîțu a declarat: „A fost amendată. Are foarte multe amenzi”.

Din păcate, avem și parlamentari care instigă la nerespectarea legii. Aici e o problemă morală cred. Sunt parlamentari care  fac legea, dar nu respectă legislația în vigoare. 

Sunt liberal, nu am o problemă cu protestele, dar să o facă respectând legea. Să poarte mască!”, a adăugat premierul în conferința de presă desfășurată luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...