„Aici e o problemă morală cred”. Premierul Florin Câțu, despre Diana Șoșoacă

Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat, luni, într-o conferință de presă, că Diana Șoșoacă a fost amendată după ce a participat la protestul anti-restricții desfășurat sâmbătă în Piața Victoriei.

Mai mult decât atât, premierul a menționat că senatoarea „are foarte multe amenzi”.

Diana Șoșoacă a fost amendată după protestul din weekend, a precizat Florin Cîțu. Întrebat de ce nu a fost amendată senatoarea Diana Șoșoacă după protestul din weekend, premierul Florin Cîțu a declarat: „A fost amendată. Are foarte multe amenzi”.

Din păcate, avem și parlamentari care instigă la nerespectarea legii. Aici e o problemă morală cred. Sunt parlamentari care  fac legea, dar nu respectă legislația în vigoare. 

Sunt liberal, nu am o problemă cu protestele, dar să o facă respectând legea. Să poarte mască!”, a adăugat premierul în conferința de presă desfășurată luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...
Justiție CCR

Surpriză: Cine sunt judecătorii pensionari respinși de CSM la examenul de...

Mai mulți magistrați pensionari s-au prezentat în urmă cu câteva zile la CSM la examenul de reîncadrare în sistem, însă nu a fost cu...