AirPods Max vor fi lansate pe 15 decembrie la prețul de 550 de dolari (video)

Apple a anunțat căştile AirPods Max, care vor fi lansate pe piaţă din 15 decembrie, la preţul de 549 de dolari. Este un preț record pentru căștile Apple, dar este o mișcare de marketing cu care ne-am obișnuit deja de la compania americană.

AirPods Max se fixează peste urechi, ceea ce înseamnă că ar putea atrage clienţii care nu vor căşti care se pun în ureche, cum sunt AirPods. Funcțiile sunt la fel, inclusiv comenzile vocale cu „Hey Siri” sau anularea zgomotului.

Noile căşti au un „design acustic personalizat” şi folosesc un driver de 40mm care, tot conform promisiunilor oficiale, oferă un sunet clar pe toate frecvenţele.

În cadrul căştilor care vor fi vândute pe gri, argintiu, verde albastru şi roz, se remarcă butonul rotativ pe care Apple îl numeşte Digital Crown, împrumutat de la Apple Watch.

Separat de Digital Crown, există un buton care activează şi dezactivează sistemul de estompare a zgomotului. Utilizatorul îl poate folosi pentru a asculta muzică fără a fi deranjat de zgomotul din jur sau pentru a lăsa să se audă şi mediul ambient.

Apple promite o autonomie de 20 de ore și după 5 minute de încărcare se poate asculta muzică o oră şi jumătate.

AirPods Max au senzori incluşi în cupele pentru urechi care detectează dacă se află pe cap sau nu. În acest fel, muzica intră pe pauză dacă sunt scoase căştile sau dacă utilzatorul ridică o cupă pentru a vorbi cu cineva.

Alimentarea se face cu un cablu lightning, pe care Apple îl vinde separat cu 35 de dolari.

https://youtu.be/FXI_-OesT3A

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...