Al patrulea Mercur retrograd. 29 decembrie 2022 – 18 ianuarie 2023. De ce să ne ferim? Sfaturi pentru toate zodiile

Mercur retrogradează în semnul de Pământ al Capricornului în Decembrie 2022. Semnele de pământ reflectă stabilitatea și echilibrul. Cu toate acestea, stabilitatea este perturbată din cauza lui Mercur retrograd în Capricorn.

Faza pre-umbră a lui Mercur retrograd, a patra de acest fel în anul 2022, începe pe 12 Decembrie 2022.

Mercur retrogradează în Capricorn la 24°21′ Capricorn pe 29 Decembrie 2022.

Faza retrogradă se termină în Capricorn la 8°08′ Capricorn pe 18 Ianuarie 2023.

Perioada post-umbră se termină la 24°21′ Capricorn pe 7 Februarie 2023.

Staționarea retrogradă a lui Mercur începe în Decembrie 2022, iar restul staționării retrograde continuă până în Ianuarie 2023.

Faza de pre-umbră (timp de pregătire)

Faza de pre-umbră a lui Mercur retrograd acționează ca un semn de avertizare pentru perioada retrogradă directă. Îți prezice ce va aduce retrogradul pentru tine. Ascultă-ți intuiția în acest timp, pentru că vei avea totuși o minte mai limpede.

Ce să faci în timpul fazei de pre-umbră?

• Trebuie să faci copii de rezervă ale datelor și să îți actualizezi securitatea cibernetică. Cere autentificarea cu doi pași pentru cardurile tale de bani.

• Ține-ți toate finanțele sub control.

• Dacă semnezi un contract, fă acest lucru înainte de a intra în staționarea retrogradului și verifică detaliile de mai multe ori înainte de a închide oferta.

• Pregătește-te mental pentru instabilitatea și haosul care vor urma în timpul retrogradului.

• Elimină toate lucrurile negative, obiceiurile sau oamenii din viața ta, deoarece acestea te vor afecta cel mai mult în timpul staționării retrograde.

Mercur retrograd în Capricorn în Decembrie 2022

Staționarea retrogradă a lui Mercur începe în Capricorn pe 29 Decembrie 2022. Din cauza retrogradării lui Mercur în Capricorn, îți poți pierde vechiul loc de muncă. Vor apărea probleme legate de promisiuni. Te poți simți deprimat.

De asemenea, te simți ca și cum nu ar exista stabilitate. Politica mondială va fi în haos. Se va confrunta cu o schimbare drastică în această perioadă. Capricornul este un semn stelar care se ocupă de afacerile privind proprietatea și, prin urmare, pot fi unele perturbări și în acest domeniu.

Ce să faci în acest retrograd?

• Nu fă niciun acord cu nimeni, fie el verbal sau formal. Ferește-te de negocieri.

• Nu lansa proiecte noi, cum ar fi o marcă, muzică, site web sau afaceri.

• Noile celebrități s-ar putea confrunta cu defăimare sau cu multe lupte în această perioadă. Prin urmare, ei vor evita să vină în prim-plan.

• În schimb, curăță-ți camera sau rearanjează-ți cărțile, dulapurile, baia etc. Poate chiar să-ți reamenajezi toată casa?

• Dacă nu dorești să îți rearanjezi lucrurile, ia o vacanță. Mergi cu prietenii, familia sau partenerul.

Mercur retrograd în Capricorn continuă apoi în Ianuarie 2023, cu efecte similare celor menționate mai sus. Păstrează-te calm și și asta va trece.

Mercur retrograd 2022 în Capricorn

Decembrie 2022 Mercur Efecte retrograde asupra semnelor zodiacale

Efecte asupra Berbecului

Berbec, vei încheia anul într-o notă pozitivă. Cu toate acestea, evită orice ceartă cu partenerii sau familia.

Efecte asupra Taurului

Retrogradul te va face să plănuiești pentru anul 2023. Cu toate acestea, vei aborda câteva probleme cu colegii de serviciu. Fii blând cu ei.

Efecte asupra Gemenilor

Conflictele în viața amoroasă vor fi la apogeu datorită efectului retrogradului lui Mercur. Cu toate acestea, evită să ceri ajutorul altora, mai degrabă rezolvă singur neînțelegerile cu partenerul tău. Cererea de ajutor din exterior ar putea deraia și mai mult relația și pot crește neînțelegerile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Reacția lui Piedone, după ce Nicușor Dan cere donații: ”Nu ești...

Cristian Popescu  Piedone, candidatul cu cele mai mari șanse la Primăria Capitalei, reacționează dur, după ce actualul edil Nicușor Dan le-a cerut bucureștenilor să...

Schimbări majore în Codul Rutier: șoferii pot fi amendați mai ușor

Poliția Rutieră va dezvolta o platformă informatică unde vor putea fi încărcate imaginile cu abateri în trafic. Proiectul de modificare a Codului Rutier, reintrodus în...