Al treilea copil intoxicat cu Tomoxan a murit la un spital din Târgu Mureş

Al treilea copil intoxicat cu Tomoxan, o substanţă toxică cu care se spală oile, a murit la un spital din Târgu Mureş

Tomoxan este o substanţă toxică antiparazitară folosită la spălatul oilor.

Poliţiştii şi procurorii braşoveni fac cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, conform news.ro.

 Sursele judiciare arată că cele trei fetie au fost intoxicate după ce mama le-a pus în cap substanţa toxică fiindcă aveau păduchi.

 Bunica fetei se află internată la spitalul din Rupea. Cele două surori ale copilei, în vârstă de șapte și nouă ani, au murit sâmbătă. Și mama fetelor a fost intoxicată cu Tomoxan.

Date din anchetă indică suspiciunea unei intoxicaţii cutanate.

Oficialii din cadrul IPJ Braşov au declarat că în acest caz se fac cercetări pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Trei copii din comuna Ungra, județul Brașov, au ajuns în stop cardio-respirator după ce au suferit o intoxicație cu Tomoxan, un insecticid extrem de toxic pentru oameni. Cei trei copii au 7, 8 și 9 ani. Insecticidul este folosit adesea pentru a trata oile de râie.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Ministrul de Interne al Austriei va anunța la București aderarea, în...

Ministrul de Interne al Austriei, Gerhard Karner, va fi prezent miercuri la București la invitația ministrului Lucian Bode, iar cu acest prilej va face...