Alba: Alegerile din Ciuruleasa, câștigate de PSD cu peste 73%

Candidatul Partidului Social Democrat (PSD), Marius Ioan Cioară, a câştigat alegerile pentru funcţia de primar al comunei Ciuruleasa, cu peste 73%.

„Dorinţa oamenilor din comuna Ciuruleasa a fost pentru continuitate, pentru o echipă care va munci continuu pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor publice, pentru o administraţie de stânga performantă. (…). Bucuria rezultatelor alegerilor locale parţiale, la Ciuruleasa, este direct proporţională cu determinarea de a face treabă pentru comunitate. Mă bucur că Marius este succesorul meu şi, aşa cum am promis, vom lucra în echipă, iar dezvoltarea comunei va continua cu el primar şi cu mine parlamentar”, a postat, duminică seara, pe Facebook, preşedintele interimar al PSD Alba, deputatul Radu Marcel Tuhuţ, fostul edil al comunei din Apuseni.

Potrivit rezultatelor provizorii de pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente, în Ciuruleasa, candidatul PSD a obţinut 76,80% din voturile valabil exprimate la secţia de votare nr. 235 şi 71,54% la secţia nr. 236.

Pentru postul rămas vacant după alegerea lui Tuhuţ în Parlamentul României au candidat patru persoane, de la PSD, USR, PNL şi PMP. 

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole