Oficiali federali: Alegerile din SUA au fost cele mai sigure din istoria americană

Oficialii electorali federali americani au declarat că votul pentru Casa Albă din 2020 a fost „cel mai sigur din istoria americană” și au respins acuzațiile de fraudare lansate de Donald Trump.

„Nu există dovezi că vreun sistem de vot a șters sau a pierdut voturi, a schimbat voturile sau a fost în vreun fel compromis”, a transmis șeful Agenției pentru Securitate Cibernetică și Infrastructură (Cisa), o unitate din cadrul Departamentului de Securitate Internă.

Aceștia s-au pronunțat după ce Trump a susținut fără dovezi că 2,7 milioane de voturi au fost „șterse”.

„Deși știm că există multe afirmații nefondate și oportunități de dezinformare cu privire la procesul alegerilor noastre, vă putem asigura că avem cea mai mare încredere în securitatea și integritatea procesului electoral”, se arată într-un comunicat emis de Cisa.

Șeful Cisa, Christopher Krebs, a declarat că se așteaptă să fie concediat de către administrația Trump, scrie BBC News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...

„Sănătate, pace, bucurie și prosperitate”: Mesajul premierului Nicolae Ciucă, cu prilejul...

Premierul Nicolae Ciucă a adresat un mesaj cu prilejul intrării în luna postului Ramadan: „Musulmanii din România reprezintă un autentic model de Islam moderat,...