Alexandru Muraru, președinte la PNL Iași în locul lui Costel Alexe

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat, luni, într-o conferință de presă, că Biroul Executiv al partidului a decis ca funcția de președinte al organizației Iași să fie preluată, interimar, de către deputatul Alexandru Muraru.

Acesta este primvicepreședinte al PNL Iași și va conduce filiala după suspendarea din funcții a lui Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași. Alexe este anchetat de DNA în mai multe dosare și a fost implicat în o serie de scandaluri publice legate de numiri în funcții la Apele Române.

Costel Alexe și Mihai Chirica s-au suspendat doar din funcțiile politice din PNL, nu și din cele administrative, de președinte al CJ Iași, și, respectiv, primar al municipiului Iași.

Ludovic Orban a explicat că aceste funcții sunt alese și că există prezumția de nevinovăție.

 „Până la urmă decizia de a considera pe cineva vinovat o ia instanța până la finalul procesului. Până atunci există, într-adevăr, semne de întrebare. Acesta este motivul pentru care cei doi colegi vor fi suspendați din toate funcțiile din partid până la terminarea procesului”, a afirmat Orban, în urmă cu o săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...