Alexandru Rafila despre rotativa guvernamentală: ”Nu am niciun fel de îngrijorare sau de stres”

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, spune că nu are niciun fel de îngrijorare sau de stres cu privire la prezența sa în cadrul echipei de la Palatul Victoria ce va fi desemnată la rotativa guvernamentală.

El a precizat că negocierile politice pentru schimbarea Guvernului se vor încheia până la finalul lunii.

”Nu am informaţii în acest sens şi o să vedem, nu are niciun rost să facem niciun fel de speculaţii legate de componenţa guvernului, până când negocierile politice se termină, nu am niciun fel de îngrijorare sau de stres. E normal ca atunci când apare un nou guvern, acesta să aibă o componenţă stabilită conform unei înţelegeri politice şi sunt convins că această înţelegere politică se va încheia până la sfârşitul acestei luni şi lucrurile vor intra cât mai rapid în echilibru şi nu va exista niciun fel de stare de provizorat”, a declarat, sâmbătă, la Oradea Alexandru Rafila.

Ministrul a mai spus că singura sa dorinţă este ca proiectele începute să fie continuate şi chiar realizate, potrivit Stiripesurse.ro.

”Eu sunt un om responsabil. Singurul lucru pe care mi-l doresc este ca aceste proiecte pe care le-am început, să continue şi, mai ales, să se realizeze. Nu are importanţă cine este la Ministerul Sănătăţii, dar nu trebuie să avem o abordare în care de fiecare dată când vine un nou ministru, proiectele se blochează sau se încep alte proiecte decât cele care trebuiau să continue. Noi avem o responsabilitate pentru cetăţeni, pentru pacienţi, ei nu au opţiuni politice, au nevoi de servicii de sănătate şi noi trebuie să facem în aşa fel încât aceste lucruri să se şi întâmple”, a mai afirmat Rafila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Ce baroni locali PSD ar dispărea după reforma Ciolacu

Reforma propusă de liderul PSD, Marcel Ciolacu, a stârnit discuții aprinse în rândul baronilor locali ai PSD. Vezi lista celor 20 de baroni locali...