Alianța AUR-PMP pică: „Exclus orice dialog cu un partid xenofob, antieuropean, extremist prin definiţie”

Anunțata alianță dintre AUR și PMP, anunțată în cazul în care Mișcarea Populară l-ar fi păstrat la conducere pe fostul președinte, Cristian Diaconescu, nu va mai fi realizată.

Ales la Congresul din week-end, noul preşedinte al PMP, Eugen Tomac, respinge orice alianţă cu AUR.

Este exclus să am orice fel de dialog cu un partid xenofob, un partid antieuropean, un partid extremist prin definiţie, prin comportament şi prin mesajele pe care le transmite. Deci nu înţeleg care a fost raţionamentul pentru care domnul Diaconescu şi-a dorit foarte mult o apropiere de acest partid extremist. Niciodată nu am încurajat un asemenea tip de comportament, niciodată nu am discutat cu domnul Diaconescu despre un asemenea proiect. Regret că a intrat în această logică politică, nu mă aşteptam să aibă o asemenea abordare. Este exclusă orice formă de asociere„, a declarat Tomac la RFI.

Întrebat dacă are în vizor o altă fuziune, cu liberalii de această dată, Tomac a spus că în prezent pe agenda partidului nu figurează așa ceva.

Nu avem în agenda noastră nici un fel de proiect de fuziune cu nici un fel de partid. Ceea ce ne interesează acum este să ne consolidăm, să facem o evaluare cât se poate de onestă în interiorul PMP şi bineînţeles să punem umărul astfel încât în 2024 dreapta curată şi curajoasă să poată deveni cu adevărat o alternativă la stânga„, a adăugat Tomac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...