Aliat al Kremlinului? Părea fericit: Manager găsit mort în locuință

Un fost aliat al lui Vladimir Putin, devenit în ultima vreme un critic al războiului din Ucraina, a fost găsit mort în circumstanțe suspecte. Victima este Pavel Pcelnikov, director al unei filiale a Căilor Ferate Ruse. El a fost găsit împușcat pe balconul apartamentului său din Moscova, potrivit Blick.

Pavel Pcelnikov, manager de PR al Căilor Ferate Ruse, a fost găsit, miercuri dimineață, împușcat în casa sa din cartierul Kolomenskaya Embankment.  Moartea acestuia este bizară, în condițiile în care, cu doar câteva săptămâni înainte de tragicul eveniment, rusul a împărtășit poze dintr-o vacanță cu familia, în care părea fericit.

„Presupunem că nu a reușit să protejeze infrastructura rețelei de atacurile hackerilor ucraineni. Au fost eșecuri în activitatea Căilor Ferate ruse, care au împiedicat livrarea la timp a proviziilor militare către armata de ocupație rusă”, a transmis Anton Gerashchenko, fostul ministru adjunct de interne al Ucrainei, care a încercat astfel să găsească o posibilă explicație.

Sinucidere sau…

The Sun notează că el ar fi fost un apropiat al liderului de la Kremlin, doar că situația s-ar fi schimbat. Săptămâna trecută, site-ul companiei la care lucra s-a prăbușit în urma anunțului de mobilizare al lui Putin, după ce ce mii de persoane au încercat să fugă din țară.

Moartea sa este considerată o sinucidere, dar cu toate acestea anchetatorii nu au dezvăluit încă motivul.

El face parte dintr-un șir lung de morți suspecte ale unor directori ruși care au decedat de când Vladimir Putin a invadat Ucraina la sfârșitul lunii februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...