Alimentarea cu apă potabilă, sistată în câteva zone din Moara Vlăsiei

Publicat: 24 apr. 2024, 22:45, de Filon Stan, în Orașul meu , ? cititori
Alimentarea cu apă potabilă, sistată în câteva zone din Moara Vlăsiei
Alimentarea cu apa potabila, sistata in cateva zone din Moara Vlasiei

Alimentarea cu apă potabilă va fi sistată în câteva zone din localitatea Moara Vlăsiei, după cum a anunțat Apa Ilfov, operatorul regional al serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare din Județul Ilfov.

Așadar, unii dintre locuitorii din Moara Vlăsiei trebuie să se pregătească deoarece vor rămâne fără apă potabilă pentru câteva ore. Operatorul regional al serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare din Județul Ilfov a venit cu un anunț care îi privește pe locuitorii din Moara Vlăsiei. Compania le cere scuze pentru disconfortul creat.

Alimentarea cu apă potabilă, sistată în câteva zone din Moara Vlăsiei

Întreruperea apei potabile va avea loc pe data de 26 aprilie, între orele 09:00 – 17:00 iar locuitorii din Moara Vlăsiei care vor fi afectați sunt cei care locuiesc pe Șoseaua Eroilor și străzile adiacente din localitate. Motivul este unul întemeiat, care îi va bucura, într-un final, pe toți locuitorii din Moara Vlăsiei. iată anunțul făcut de compania de apă și canal:

„𝐕𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢, 26.04.2024, în intervalul 09:00 – 17:00, va fi sistată alimentarea cu apă potabilă pe 𝐒̦𝐨𝐬. 𝐄𝐫𝐨𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐬̦𝐢 𝐬𝐭𝐫𝐚̆𝐳𝐢𝐥𝐞 𝐚𝐝𝐢𝐚𝐜𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐌𝐨𝐚𝐫𝐚 𝐕𝐥𝐚̆𝐬𝐢𝐞𝐢, 𝐝𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐭𝐚̆ 𝐜𝐨𝐧𝐞𝐜𝐭𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐫𝐞𝐭̦𝐞𝐥𝐞𝐢 𝐞𝐱𝐞𝐜𝐮𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐎𝐩𝐞𝐫𝐚𝐭̧𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐈𝐧𝐟𝐫𝐚𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐌𝐚𝐫𝐞 (𝐏𝐎𝐈𝐌) 𝐢̂𝐧 𝐫𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐮𝐚 𝐞𝐱𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭𝐚̆.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.
Vă mulțumim pentru înțelegere!”, spune compania.

Aceasta le reamintește utilizatorilor săi că resursele de apă potabilă nu sunt nelimitate, motiv pentru care este necesar să avem grijă de fiecare picătură care curge la robinetele noastre, pentru a beneficia, în continuare, de o apă sigură și de calitate.