Alina Eremia are cea mai ascultată melodie la radio din ultima perioadă (VIDEO)

Piesa „Noi”, semnată de Alina Eremia, urcă în topul Mediaforest și ocupă primul loc între cele mai ascultate piese de la radio din ultima perioadă. Și în mediul digital, melodia are rezultate bune și e apreciată. Cum de s-a întâmplat acest lucru?

273.000 de accesări pe Spotify, aproape 5 milioane de vizualizări pe YouTube și 71.000 de streams pe Apple Music, acesta este „scorul” stabilit de melodia Alinei Irimia. Ea consideră că succesul se datorează în primul rând oamenilor aflați „în spatele” creării piesei.

Munca, orele petrecute în studio, joaca, sinceritatea

„Vreau să încep prin a mulțumi echipei mele de la Global Records, W Management, Ngm Creative și, nu în ultimul rand, celor doi oameni alături de care am scris piesa Noi, Alexandru Pelin și Turcu. Le mulțumesc pentru implicare, pentru că au crezut în piesă și în proiect, fiecare dintre ei contribuind la acest succes.

Sunt extrem de fericită că munca, toate orele petrecute în studio și, în același timp, joaca de acolo și sinceritatea transpusă în muzică vibrează cu oamenii. Mulțumesc celor care mă ascultă și mă susțin. Este o reală binecuvântare să mă pot exprima prin muzică și inspira de la oameni”, a declarat Alina Eremia.

Artista a încheiat anul 2020 cu trei piese în top 100 Mediaforest, iar rezultatele pentru anul acesta nu au întârziat să apară. Alina pregătește noi lansări și a declarat că își va surprinde fanii cu o nouă piesă.

1 COMENTARIU

  1. Numai melodii încărcate de triste si amăgiri’ fredonează si cânta romanul ? Un om bucuros pe viata nici nu poate asculta asa ceva, asta este clar.
    Poate greșesc, nu știu sigur dar privesc atent catre popor ro”care este foarte trist si îl înțeleg de ce își culege aceste piese muzicale .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...