Alina Ghiorghiu pusă la colț de PSD. Senatoarea ar fi plagiat două proiecte legislative

Publicat: 11 apr. 2023, 19:24, de Mariana Olteanu, în POLITICĂ , ? cititori
Alina Ghiorghiu pusă la colț de PSD. Senatoarea ar fi plagiat două proiecte legislative
Alina Gorghiu_INQUAM_Photos_George_Calin

Acuzații grave la adresa senatoarei Alina Ghiorghiu, care ar fi plagiat două proiecte legislative. Liderii PSD susțin că proiectele ar fi fost propuse de Gabriela Firea.

Cu doar un an înaintea alegilor din 2024, PNL aunță că va depune două proiecte de lege în Parlament: reducerea TVA la 5% la anumite categorii de produse pentru copii și patru zile de muncă de acasă, lunar, pentru părinții cu copii până la 8 ani.

Însă, G4Media relatează că, pe 16 martie, Gabriela Firea anunțase un nou pachet legislativ cu reduceri și vouchere, între care TVA de 5% la scutece, lapte și mâncare pentru bebeluși, vouchere lunare de 1.500 de lei pentru creșe, grădinițe, after-school private pentru familiile cu venituri maxime de aproximativ 8.000 de lei, card de reduceri și dobânzi mai mici la creditele imobiliare pentru familii numeroase.

”Creșterea natalității este o prioritate pentru mine și toți colegii coaliției de guvernare, deoarece România se confruntă cu o masivă scădere demografică”, preciza la acel moment Gabriela Firea.