Alina Gorghiu vrea să dețină controlul administrativ la RAR

Scandalul dintre PSD și PNL privind împărțirea membrilor în consiliile de administrație de la entitățile de sub tutela Ministerului Transporturilor și Infrastructurii este departe de a fi încheiat, iar ultima ciocnire dintre cele două partide a avut loc la Registrul Auto Român (RAR).

3.000 de euro pe lună, membru în CA de la RAR

La ora actuală, din cei șapte membrii provizorii ai Consiliului de Administrație de la RAR, cinci sunt de la PSD- Mîndrescu Bogdan Stelian, Barbu Nelu Vasile, Chisăliță Ioan Narcis, Dolineaschi Andrei, Ștefan Costel Dorin, unul de la PNL-Popa Ion, și reprezentantul Ministerului Finanțelor-Zinca Marius. Numai că s-a declanșat procedura ca acești administratori ai RAR să aibă contracte de mandat pentru patru ani, fapt pentru care s-a pornit un adevărat război.

Dar, miza scandalului dintre cele două partide este pentru ocuparea funcției de președinte al Consiliului de Administrație. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, vrea ca secretarul de stat Bogdan Mîndrescu să fie președintele CA de la RAR, în timp ce, PNL, prin vocea Alinei Gorghiu, vrea ca secretarul de stat Ion ”Iani” Popa tot de la Ministerul Transporturilor să fie el șeful bordului administrativ.

 Însă, Alina Gorghiu insistă în coaliție pentru impunerea lui Ion ”Iani” Popa întrucât acesta este fostul prefect de Argeș dar, în același timp, este omul său de încredere în organizația județeană a liberalilor argeșeni. Deocamdată, PSD și PNL n-au căzut de acord în privința președintelui CA de la RAR, dar cert este că a fi membru în acest bord administrativ înseamnă aproape 3.000 de euro pe lună.

Citește și INCREDIBIL. Alina Gorghiu: Le urez tuturor românilor să uite traumele de la Revoluţie

1 COMENTARIU

  1. Este o sfidare la adresa poporului român, aceste consilii de administrație remunerate absolut grosolan. Sunt persoane care au studiat ani întregi și care chiar fac o muncă constructivă și eficientă în societate, care nici nu visează la asemenea salarizare. Sunt profesori care formează educația copiilor, tinerilor, sunt cercetători care stau in laboratoare ani întregi cu ochii în microscop, sunt asistente medicale cu lamelele de tesuturi în anatomopatologie, sunt ingineri care mișcă UNIVERSUL ….si nu au asemenea retributii ptr muncă lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...