Altex a finalizat reamenajarea magazinului din Carrefour Colentina cu 500.000 de euro

Publicat: 24 feb. 2021, 16:00, de Răzvan Zamfir, în LIFESTYLE , ? cititori
Altex a finalizat reamenajarea magazinului din Carrefour Colentina cu 500.000 de euro

Altex România a finalizat procesul de reamenajare a magazinului din complexul comercial Carrefour Colentina. Investiția în reamenajarea unității se ridică la peste 500.000 euro. Magazinul, care se întinde pe o suprafață de peste 1.200 metri pătrați, a fost dotat cu tot necesarul unei interacțiuni digitale eficiente cu clientul.

Altex, deținut de antreprenorul Dan Ostahie, a introdus integral etichete electronice și displayuri digitale, care asigură o vizibilitate crescută a produselor și ofertelor la raft dar și o schimbare rapidă și conformă a prețurilor, îmbunătățind automat experiența de cumpărare.

„Continuăm să redefinim standardele de calitate când vine vorba de o experiență completă în magazin, cu un nou spațiu Altex ultramodern, complet digitalizat, interactiv, care răspunde nevoii clientului nu doar de produse, ci și de consultanță personalizată în procesul de achiziție.  Ne cunoaștem și ne respectăm clienții, suntem conștienți de așteptările lor, tocmai de aceea avem grijă ca toate magazinele Altex să le asigure o experiență unică și completă, atât online, cât și offline”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Magazinul va fi deschis mâine, la ora 7:00, iar primii 300 de clienți  care vor face cumpărături de peste 150 lei vor primi gratuit un set de măști de protecție.

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu 125 magazine deschise în țară.