Ambele moțiuni pentru Congresul din 25 septembrie, votate în unanimitate la PNL Giurgiu

Conducerea organizației județene PNL Giurgiu – una din cele mai puternice organizații liberale din țară – a decis să lase la latitudinea fiecărui delegat votul pentru viitorul președinte al partidului, ce va fi ales la congresul de săptămâna viitoare.

Forurile de conducere ale filialei PNL Giurgiu au votat, în unanimitate, ambele moțiuni – ,,PNL- Forța Dreptei”, a actualului președinte al partidului, Ludovic Orban și moțiunea ,,România Liberală“ a premierului Florin Cîțu, – pentru a putea fi prezentate și votate în cadrul Congresului PNL.

Potrivit paginii oficiale, filiala PNL Giurgiu susține o competiție onestă, bazată pe proiecte, valori și pe oameni care pot reprezenta liberalismul la cel mai înalt nivel.

Fiecare dintre delegații organizației Giurgiu va vota aşa cum îi dictează conştiinţa la Congresul liberal şi cum înţelege că trebuie să fie condus Partidul Naţional Liberal. Principalul obiectiv pe care îl avem, rămâne, deopotrivă și pentru domnul președinte Orban și pentru domnul prim- ministru Cîțu, acela de rămâne la guvernarea României și de a îndeplini promisiunile pe care le-am făcut cetățenilor în campania electorală” – spun liberalii giurgiuveni, pe pagina oficială a organizației PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...